Jump to content


Photo
- - - - -

HAI Omni Pro II Email / Text


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MSTIMMELL

MSTIMMELL

    Cocooner

  • Registered
  • PipPip
  • 12 posts
  • Location:Marshfield WI
  • Experience:guru
  • Hardware:HAI OmniPro II
  • Tech:X10-PLC, UPB, RadioRA2
  • Audio:Nuvo
  • Video:Custom
  • CCTV:analog, ip, dvr
  • Phone:Ooma

Posted 13 January 2020 - 05:41 PM

The Email Text  board just stopped working for multiple sites.  Verizon Phones get their text about 80%  Any Idea's

Using SMTP2GO as the relay - It's been working for 5 years at 6 locations..



#2 pete_c

pete_c

    Cocoonut

  • -=Gold Supporter=-
  • 9761 posts
  • Location:House
  • Experience:average
  • Software:Main Lobby, Open Source Automation
  • Hardware:HAI OmniPro II, Mi Casa Verde Vera, Ocelot
  • Tech:X10-PLC, X10-RF, UPB, INSTEON, Z-Wave, ZigBee, 1-Wire, xAP, xPL, ALC
  • Audio:Russound
  • Video:MythTV
  • CCTV:analog, ip, dvr
  • Phone:Asterisk, FreePBX, Ooma, POTS, VoIP via ISP

Posted 15 January 2020 - 06:29 AM

Here still using STunnel as an email relay.  It just runs 24/7 on a Linux box on the network. 



#3 MSTIMMELL

MSTIMMELL

    Cocooner

  • Registered
  • PipPip
  • 12 posts
  • Location:Marshfield WI
  • Experience:guru
  • Hardware:HAI OmniPro II
  • Tech:X10-PLC, UPB, RadioRA2
  • Audio:Nuvo
  • Video:Custom
  • CCTV:analog, ip, dvr
  • Phone:Ooma

Posted 28 January 2020 - 04:27 PM

I at least got my Email, text working by using Levitons My Cloud    buried deep in the Catacombs of Knowledge base their is directions by Emie Sieber that worked.

Now I will try at my offsite locations..

Does not use SMTP2GO  but rather Levitons Cloud Relay for their newer products.


Edited by MSTIMMELL, 28 January 2020 - 04:28 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users