Jump to content


Photo
- - - - -

StarGate Voice Board Stopped Working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 upstatemike

upstatemike

    Cocoonut

  • Registered
  • PipPipPipPip
  • 3979 posts
  • Location:CNY
  • Experience:novice
  • Hardware:Elk M1, HomeTroller, ISY-99, StarGate
  • Tech:INSTEON
  • Audio:Custom
  • CCTV:ip, dvr
  • Phone:OBi100/110, POTS

Posted 18 January 2020 - 09:39 AM

The voice board on my Stargate stopped working the other day and the CO relay is stuck off-hook. Anybody had a similiar issue and know of a fix? I will try power reset and reload the schedule but after that I am guessing there isn't much to be done?



#2 ano

ano

    Cocoonut

  • Registered
  • PipPipPipPip
  • 3559 posts
  • Location:AZ
  • Experience:guru
  • Hardware:HAI OmniPro II
  • Tech:UPB, ZigBee
  • Audio:HAI
  • Phone:Ooma

Posted 18 January 2020 - 11:43 PM

The voice board on my Stargate stopped working the other day and the CO relay is stuck off-hook. Anybody had a similiar issue and know of a fix? I will try power reset and reload the schedule but after that I am guessing there isn't much to be done?


Verify the power supply is working correctly. Power supply failures account for 90% of electronics failures.



#3 upstatemike

upstatemike

    Cocoonut

  • Registered
  • PipPipPipPip
  • 3979 posts
  • Location:CNY
  • Experience:novice
  • Hardware:Elk M1, HomeTroller, ISY-99, StarGate
  • Tech:INSTEON
  • Audio:Custom
  • CCTV:ip, dvr
  • Phone:OBi100/110, POTS

Posted 19 January 2020 - 12:43 PM

Did the reboot and reset everything and all is working except the CO relay is stuck off hook. I'll check the backup battery to see if that is messing with operating voltage.

Update:

Got it fixed. It will likely run another 5 years before I need to touch it again!

Edited by upstatemike, 19 January 2020 - 02:50 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users