Jump to content


Photo
- - - - -

Bio-Pod


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Gemini

Gemini

    Dedicated Cocooner

  • Registered
  • PipPipPip
  • 158 posts

Posted 19 September 2004 - 06:06 PM

Anybody besides me playing with one of these??

http://www.shopperwi...8&Key=223003513

#2 Micah

Micah

    Dedicated Cocooner

  • Registered
  • PipPipPip
  • 364 posts

Posted 19 September 2004 - 06:08 PM

I have customers that use a combination thumb scanner and card pass to get into restricted areas.

What are you using or planning on using yours for?

#3 WayneW

WayneW

    Cocoonut

  • -=Gold Supporter=-
  • 2580 posts
  • Location:Florida
  • Experience:average
  • Hardware:Elk M1, ISY-99
  • Tech:INSTEON
  • Audio:Nuvo

Posted 19 September 2004 - 06:17 PM

No, but it looks cool and reasonably priced. How well does it work? Are you doing anything HA related? By any chance, have you tried it on Win2003 (which isn't listed as supported)?

Here are the official product links:
http://apcc.com/reso...base_sku=BIOPOD
http://apcc.com/prod...ndex.cfm?id=246

#4 Rupp

Rupp

    Cocoonut

  • Registered
  • PipPipPipPip
  • 2844 posts
  • Location:Huntsville, Alabama
  • Experience:guru
  • Software:HomeSeer
  • Hardware:Ocelot
  • Tech:X10-PLC, X10-RF, UPB, INSTEON, Z-Wave, 1-Wire
  • Audio:Squeezebox
  • Video:Windows Media Center
  • CCTV:analog, ip

Posted 19 September 2004 - 09:25 PM

Staples had them on sale last week for $39.95. I used one at work on Win2K for a while but it was more trouble than it was worth. I guess those years of filing my prints payed off in a negative way. :lol:

#5 Gemini

Gemini

    Dedicated Cocooner

  • Registered
  • PipPipPip
  • 158 posts

Posted 20 September 2004 - 05:20 PM

Not real sure what I am going to do with it, it was just cheap enough to play with. It is a good login/password keeper and works pretty darn well.
You can set it to auto fill sites (using your global Windows login) or set it to require another "touch" to access other sites... like a on line banking site.
Use?, It will probably allow me to retire "RoboForm"... other than that, not having to type in any more user names and passwords ,I don't know what other uses it might have... yet:)
Don't know about the 2003 question as my X30 does not have a USB port.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users