• You've been granted Beta access to this site, allowing you to explore some of the new features while they're still under construction. More information can be found in the Beta forum.

need help settingup 4400r card and diginet

brisha

New Member
Hi, all

I am desperately looking for some help setting up my DVR.

Here is my computer spec:
Pentium4 1.7
MSI 845E MAX(Intel 845E Chipset)
512MB DDR
40GB Maxtor HDD (partitioned to 2)
ATI 9250SE 128MB
Intel Network Card

I picked up KMC-4400R Kodicom card (must be clone) from a local computer store in Toronto.
Software (diginet 4.11 and Tungson DRV 0.9.18.0) came with the card.

I've resinstlled the Windows XP Home.
Downloaded and installed the newest ATI DRV
Installed the card and device DRV for each 8 devices (4 video & 4 Audio)
Then installed the diginet site 4.11 then system reboots after finishing installations.
Diginet starts and stays on "Load diplay drive..........." ALT+TAB to diginet task then enter gets me "Couldn't load capture security driver" & "Unable to load device DRV" then restarts the Windows. :(

I have no idea what I'am missing. According to other posts this counterfeit(clone) card should be working on the Computer I have.

Can someone help me? Thanks in advance..... :rolleyes:
 

acrraidx

New Member
You must install the KMC-4400R Kodicom card drivers

Hi, all

I am desperately looking for some help setting up my DVR.

Here is my computer spec:
Pentium4 1.7
MSI 845E MAX(Intel 845E Chipset)
512MB DDR
40GB Maxtor HDD (partitioned to 2)
ATI 9250SE 128MB
Intel Network Card

I picked up KMC-4400R Kodicom card (must be clone) from a local computer store in Toronto.
Software (diginet 4.11 and Tungson DRV 0.9.18.0) came with the card.

I've resinstlled the Windows XP Home.
Downloaded and installed the newest ATI DRV
Installed the card and device DRV for each 8 devices (4 video & 4 Audio)
Then installed the diginet site 4.11 then system reboots after finishing installations.
Diginet starts and stays on "Load diplay drive..........." ALT+TAB to diginet task then enter gets me "Couldn't load capture security driver" & "Unable to load device DRV" then restarts the Windows. :(

I have no idea what I'am missing. According to other posts this counterfeit(clone) card should be working on the Computer I have.

Can someone help me? Thanks in advance..... :)
 
Top